,,There is only one ball, so you need to have it." -Johan Cruijf

Pesholland Masterleague Online (DUTCH)

PESHOLLAND MASTERLEAGUE ONLINE (DUTCH)

NIEUW LID? INSCHRIJVEN OP HET PORTAAL
Link naar PORTAAL : portaal.pesholland.com

Voor ons 5-jarig jubileum zijn we vorige jaar met een speciale Pro Evolution Soccer online competitie begonnen. Men speelt niet met standaard teams, maar de deelnemers krijgen de kans om hun eigen team te perfectioneren met een heus onderling transfersysteem en een competitie in divisies. Deelname is volledig gratis en alleen voor de Nederlandse leden van Pesholland!

cropped-mano_peslogo.png

Pesholland Masterleague Online

De deelnemers krijgen namelijk nu een team vol met toegewezen spelers (gegenereerd op portaal.pesholland.com). De gemiddelde rating van de beste 11 spelers van dit start team is op dat moment 78 en er worden clubnamen onderverdeeld naar keuzelijsten die we voor de start zullen inventariseren bij de deelnemers. De deelnemer past zijn verkregen team qua spelers aan bij het kopje transfers in Team Edit Mode, slaat het team op en volgt de instructies op zodat hij met dit team online kan spelen in de player lobbies tegen de andere Pesholland leden in competitieverband.

Transfermarkt
Pesholland zal een heuze transfermarkt opzetten in het portaal, waarin er halverwege en aan het eind van het seizoen onderling gehandeld kan worden onderling voor spelers. Ook zal speciale marktkoopman Mino Raiola in deze twee periodes speciale spelers aanbieden in het portaal, in een speciale veiling. Kijk uit voor de man, hij is erop uit om de leden veel geld afhandig te maken.

Pesholland Florijnen (PHF)
Pesholland creëert een speciale Pesholland munteenheid(Pesholland Florijnen) en verdeelt een startsom onder de deelnemers. Per wedstrijd kan men Pesholland florijnen winnen. Natuurlijk verdient men meer als men wint, dan als men gelijkspeelt of verliest. Wees niet bang, de betere spelers die sterkere teams hebben, verdienen in verhouding minder volgens een aangepaste formule. Het is met deze formule onmogelijk om een teamgemiddelde van 85 spelerrating te behouden, zeker als je niet alles wint.

Balans van de competitie
De balans tussen goede en slechtere spelers, zal dus in de kosten/baten worden rechtgetrokken waar mogelijk.
Bijvoorbeeld, een goede speler uit divisie 1 koopt van Mino Raiola de speler Zlatan Ibrahimovic, het teamgemiddelde gaat daardoor met 2 punten omhoog. Dan zal deze deelnemer dat meteen voelen in de spelergages en verdiensten en zelfs geld gaan verliezen!
Als de deelnemer een negatief saldo heeft, zal Mino Raiola een speler uitkiezen uit het team van deze deelnemer om te verkopen in de online markt en koopt deze speler dus af voor een niet al te hoog bedrag(lees woekerbedrag). Mino Raiola zal vervolgens aan het eind van de week op het forum de speler gaan veilen, waarbij de gedupeerde deelnemer (samen met alle andere pesholland deelnemers) kan proberen om deze speler met verlies terug te kopen.

Divisies & ranking
De Pesholland League competitie zal per seizoen 2 tot 3 maanden duren. Elke week zal je van pesholland een tegenstander toegewezen krijgen uit jouw divisie waarmee je binnen die week een afspraak mee moet maken(dit kan middels het forum en whatsappgroepen die voor elke divisie gemaakt worden)
Vervolgens worden die uitslagen door ons bijgehouden in onze standen en pesholland ranglijst(vergelijkbaar met de fifa ranglijst van landen). Aan het eind van het seizoen kan je dan promoveren, degraderen of blijven in jouw divisie.

In welke divisie begin ik?
Iedereen wilt natuurlijk tegen tegenstanders van hetzelfde of vergelijkbaar niveau spelen. Om die reden zullen de beheerders van de community kwalificatiecups organiseren voor de nieuwkomers. De beste nieuwkomers mogen zich in de nacompetitie bewijzen tegen de al bestaande leden.

Wat wordt er van mij verwacht?
Ondanks drukte met je werk, gezin, familie of vrienden is het belangrijk dat wanneer je jezelf inschrijft voor de competitie dat je er alles aan zult doen om je wedstrijden allemaal te spelen voor de vastgestelde einddatum van de competitie.
Om de competitie uitdagend te houden en tot eerlijke resultaten te komen is het dan ook zeer gewenst dat iedereen hier ook echt voor gaat.
Om het treffen van je tegenstanders te vergemakkelijken neem je de volgende stappen:

DE REGELS>

Verbinding

De verbinding moet voldoende zijn en geen lag veroorzaken bij de tegenstander. Bij meerdere klachten over de verbinding worden spelers verzocht dit op te lossen. Mits er geen verbetering in zit, kan een speler waar alsnog meerdere klachten over binnenkomen, zonder pardon worden verwijderd uit de competitie. Klachten over connectiviteit van tegenstanders kunnen anoniem worden gemeld bij de beheerders. Spelen met Wifi is nooit foutloos door de standaard golven van internetsnelheid op Wifi, en is daarom verboden. Zodra blijkt dat een speler op WiFi zit, wordt deze uit de competitie verbannen.

Dubbele accounts

Deze zijn strict verboden. Als het blijkt dat iemand met twee teams deelneemt, of een kennis gebruikt die slechts speelt (satellietteam) maar waarvoor gehandeld wordt, dan wordt deze verbannen uit de competitie.

Toegewezen team

Als een deelnemer stopt, is er pas weer plek voor een nieuwe deelnemer. Het team van een stoppende deelnemer vervalt automatisch en wordt aangepast voor de nieuwe deelnemer naar een basis team. De nieuwe deelnemer krijgt wel 20 miljoen PHF mee om te shoppen voor spelers op de transfermarkt. Men kan niet stoppen en het team behouden. Deelnemers die stoppen raken altijd hun team kwijt. Aan het eind van het seizoen is er een mogelijkheid voor deelnemers om te stoppen en het team te behouden, maar alleen als de beheerders dit aangeven in een officieel bericht.

Financiën & de autoriteit van Mino

De PMO eenheid zijn PHF, en men kan die via het spelen van wedstrijden, of speciale PMO events winnen. Er mogen nooit en te nimmer in real life diensten, producten of geld worden aangeboden om een transfer rond te kunnen maken. Indien men op een punt in de min komt, gaan alle alarmbellen bij de beheerders en Mino af. Mino wordt dan in actie gezet om een speler naar keuze te pikken uit het team van de deelnemer met het negatieve saldo. Voor een woekerprijs koopt hij in, deze bepaalt hij zelf(GEEN DISCUSSIE). De desbetreffende speler gaat dat in de veiling van Mino. het verschil van inkoop en verkoop is de winst van Mino! Kijk dus uit en zorg dat je nooit in de min komt te staan, Mino is een eikel en zal iedereen hier naaien. Als een deelnemer in de min komt via een veiling van Mino, door geld te bieden wat hij niet heeft, kan Mino hetzelfde trucje uithalen. Men mag immers NOOIT in de min staan, al is het voor een minuut.

Kopen en Verkopen van spelers op de PMO transfermarkt

Spelers verkopen gaat via het www.pesholland.com portaal. Zet transfers klaar in overleg met jouw tegenstander. Foutjes zoals verkeerde decimalen kunnen worden rechtgezet door de beheerders. Indien er onenigheid bestaat over geaccepteerde transfers die eigenlijk foutief zijn, wordt door de beheerde de inschatting gemaakt wat redelijker- of billijkerwijs de oplossing zal zijn. Bij spijt van transfers, worden er geen transfers ongedaan gemaakt! errors of server problemen zijn altijd een risico voor de deelnemer met veilingen en andere deadlines. Dus kunnen niet als excuus worden aangedragen door welke omstandigheden dan ook.

Spelers doorverkopen

Spelers mag men doorverkopen. Echter, als een speler binnen dezelfde transferperiode wordt doorverkocht, gaat er 1 miljoen PHF af van de verkopende partij als boeteclausule.

Veilingen van Mino

Mino veilt speler en geeft de regels per veiling specifiek door aan de beheerders. In het forum en/of whatsapp komt hier dan melding van. De regels zijn op een vrije interpretatie van de dictator Mino, dus wees voorzichtig en probeer geen mazen in zijn wetten te vinden, die zorgen altijd voor spijt bij de desbetreffende deelnemers.

Uitlenen en verhuren van spelers en/of geld

Spelers uitlenen of verhuren mag niet, als dit stiekem gebeurt kunnen de verhurende of uitlenende deelnemers worden verwijderd uit de competitie. De verhuurde of uitgeleende speler, gaat dan naar Mino. Ook mag er geen geld worden weggezet bij andere deelnemers. Dit doen we zodat er geen supermacht ontstaat, en nivellering kan plaatsvinden om het voor iedereen leuk te houden.

Belasting

De beheerders mogen aan het begin van elke transferperiode beslissen of er belastingheffing plaatsvindt onder alle spelers. Het percentage belasting kan variëren van 10% tot 45%

Verdiensten per wedstrijd

De verdiensten per wedstrijd worden berekend via een speciale formule die rekening houdt met de divisie waar men in speelt door middel van de maximaal toegestane gemiddelde rating van de beste 11 spelers van het team. Een team moet uit minimaal 18 spelers en mag maximaal uit 22 spelers bestaan. bij elke speler teveel of te weinig, gaat de gemiddelde speler rating van het team met 1 punt omhoog. De beheerders hebben de mogelijkheid voor bij de start van elke transferperiode, een nieuw verdienmodel aan de gespeelde wedstrijden te hangen.

Verdwijnen van spelers uit het spel

PES heeft niet alle licenties, en er stoppen ook regelmatig spelers met voetballen. Indien een speler nog wel blijft spelen op PROFESSIONEEL niveau (dus geen amateur competitie), dan krijgt de deelnemer een vervangende speler gegenereerd door het systeem die het dichtste bij de speler rating komt van de verdwenen speler. DIT IS RANDOM GEGENEREERD DOOR HET SYSTEEM, KLAGEN OVER DE SPELER HELPT NIET EN ER MAG NIET ZELF GEKOZEN WORDEN. Als spelers verdwijnen uit het spel omdat ze met pensioen gaan, dan is het dikke vette pech. Je krijgt hier dan geen speler voor terug. Zorg dus dat je met het aankopen van spelers goed in de gaten houdt of deze wel bij de club blijft, een transfererende speler is altijd een risico voor jouw PMO team!

Sfeer & Hiërarchie

PMO is vanwege uiteenlopende belangen voor elk lid in bijzonder, géén democratie. De beheerdersgroep en Mino zijn de twee autoriteiten die met elkaar samenwerken. Indien er een klacht is over deze tweeledige organisatie of maatregelen daarvan, dan kan dat privé bij 1 van de beheerders. Indien er niet direct reactie komt, vraag dan de beheerder om een contact die beschikbaar is. Bij het stennis schoppen of opruien van anderen 1-op-1, in de app groepen en/of forum, kan de beheerdersgroep, zonder enige uitlevering van direct bewijs, de deelnemers in kwestie uit de competitie verwijderen of zelfs verbannen. Als er wordt gedreigd met stoppen, dan stopt die deelnemer ook per direct volgens onze regels. We weigeren het om onze positiviteit te laten gijzelen, voor de frustratie uitingen van een deelnemer.

 

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Facebook Feed - Latest News

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

© 2018 PESHOLLAND